Varför Gigacom

Vad gör Gigacom?

Gigacom levererar marknadens bästa och prisvärda fiberoptiska komponenter, fibersvetsar, samt fiber och koppar instrument för tele och data nätverk. Med vår breda kompetens och med personal med många års erfarenhet från branschen är vi en stark och pålitlig partner. Vi är 9 anställda och omsätter ca 50 miljoner kronor.

Utan passion är vi bara säljare…

Kontaktar du oss är det knappast säljare du önskar prata med. Snarare söker du någon som är välrenommerad, har teknisk kompetens i framkant och kan garantera en bra produkt eller tjänst. Det är precis det du hittar hos oss. Dessutom har vi medarbetare som trivs på jobbet. Vi är nämligen övertygade om att ett modernt och dynamiskt arbetssätt ger personal som vågar tänka nytt och är full av energi att sätta sig in i våra kunders behov.

Nöjda kunder kommer tillbaka, det vet vi…

När vi på Gigacom får en order eller ett nytt uppdrag blir vi alltid lika glada. För oss är varje order eller uppdrag en möjlighet till flera eftersom nöjda kunder förr eller senare kommer tillbaka. Om det är för att vi kommer med idéer som minskar kostnader, allt som oftast blir klara före utsatt tid och löser problem vill vi låta vara osagt. Men att få betyget ”Väl Godkänt ” i våra årliga kundundersökningar är en bonus som gör att vi sträcker på oss lite extra, varje gång.

Som en av Sverige absolut mest kompetenta leverantör av fiberoptiska komponenter, mätinstrument, mjukvaror samt  tjänster och helhetslösningar för tele & datakomnät, har vi byggt upp långvariga och lönsamma samarbeten med många av våra kunder.