Nyhet

Gigacom i ny kostym

Gigacom har sedan slutet av 1990 talet levererat produkter från agenturer och egenutvecklade produkter till entreprenörer, operatörer, energibolag och tillverkande företag.

Nu är det dags att ta ett nytt steg i bolagets utveckling genom att dels byta utseende men ännu viktigare, ge er ett starkare varumärkeslöfte.

Vårt löfte till dig är att vi är ”The Thrustwothy fiber optic solutions provider”
”Thrustworthy – Able to be trusted and depended upon”

Du kan lita på oss och våra produkter, vi ger dig råd och tar fram rätt produkter utifrån ditt behov och ser till att leverera enligt vad vi lovat. Med våra medarbetares långa erfarenhet, både från arbete som installatörer, entreprenörer, utbildare, projektledare, affärsutvecklare och företagsledare så kan vi hjälpa er genom alla faser i er affär.

Vi är specialiserade på fiberoptiska komponenter, både aktiva och passiva. Vi levererar produkter och verktyg för att våra kunder skall kunna bygga och underhålla dagens och morgondagens fibernät. Har du inte jobbat med oss tidigare? Kontakta oss för ett första möte så ser vi vad vi kan göra för varandra. Kontakta oss om du vill veta mer.